OM OS

Det tilbyder vi

Vi leverer integrationer, der effektiviserer og digitaliserer e-handel til B2B-webshops inden for det offentlige og det private erhvervsliv. Vi skræddersyer løsninger inden for e-fakturering, e-indkøb og andre typer professionelle digitale løsninger. e-Tradesupport hjælper dig også med at omdanne filer til specifikke ønskede filformater. Særligt vores samarbejde med Peppol gør os til specialister på området omkring e-fakturering og e-indkøb.

Vores vision

Vores vision er at skabe professionelle integrationer og services, der letter hverdagen og giver en tydelig værdi for leverandører, indkøbere og IT-operatører inden for e-fakturering og e-indkøb. Det er vigtigt for os at give dig en løsning, der letter lige præcis din arbejdsgang, så du kan bruge dine kompetencer rigtigt. 

Hvad får du, når du samarbejder med os?

  • SLA: 99,98%
  • Altid sikker behandling af data
  • Daglig support
  • Tryghed

Bag om e-tradesupport

Picture of Jesper Larsen, owner of e-tradesupport

Jesper Larsen

Jesper startede e-Tradesupport i 2018 og har siden haft kunder fra rundt om i Europa, Asien og USA. Han har en baggrund som teknisk chef for en stor international IT-virksomhed. Derfor er Jesper ekspert i specialdesignede IT-løsninger inden for e-fakturering og e-indkøb.